Brit Care

Brit Care Dog Adult Large Breed Hypoallergenic Lamb (12 kg)

929 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Brit Care Dog Adult Large Breed Hypoallergenic Lamb

Detta välsmakande torrfoder är framtaget för att passa vuxna hundar av stora raser - över 25 kg i kroppsvikt. Stora raser brukar ta lite längre tid på sig att växa sig fullvuxna och brukar behöva äta valp- eller juniorfoder längre är mindre raser. Därför rekommenderas detta vuxenfoder från ca 2 års ålder.

Brit Care Dog Adult Large Breed Hypoallergenic Lamb är baserat på lamm och ris och är ett allergivänligt foder. Lamm är en välsmakande proteinkälla som det är ovanligt att hundar är allergiska emot. Ris är lättsmält och brukar passa även riktigt känsliga magar!

Ledhälsa är självklart viktigt för alla hundar, men kanske särskilt de extra stora. Därför innehåller detta foder både glukosamin och kondroitinsulfat som arbetar för just starka leder!
Man har även valt att tillsätta mariatistel till detta foder. Detta innehåller en massa antioxidanter! Utöver detta så är fodret rikt på probiotika som hjälper magen och immunförsvaret!

Brit Care Dog Adult Large Breed Hypoallergenic Lamb (12 kg) finns i kategorin Hund - Hundmat - Torrfoder. Brit Care är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…