Brit Care

Brit Care Dog Adult Medium Breed Hypoallergenic Lamb (12 kg)

929 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Brit Care Dog Adult Medium Breed Hypoallergenic Lamb

Detta foder är framtaget för att passa vuxna hundar av medelstora raser. Med medelstor menas i detta fall hundar som väger ca 10-25 kg. En medelstor hund räknas som vuxen mellan ca 1 och 7 års ålder. När din hund blivit äldre så rekommenderar vi att du byter till ett särskilt anpassat seniorfoder.

Brit Care Dog Adult Medium Breed Hypoallergenic Lamb passar för de flesta hundar, men är särskilt framtaget för att passa hundar med allergier och överkänsligheter. Det är baserat på lamm och ris - lättsmält och smakligt! Lamm är en mycket uppskattad proteinkälla som det är ovanligt att hundar är allergiska emot.

Fodret innehåller mariatistel som har en detox-effekt och verkar antiinflammatoriskt. Fodret är rikt på probiotika som genom att hjälpa magen främjar ett bättre immunförsvar!

Har du en känslig eller allergisk hund så tror vi att Brit Care Dog Adult Medium Breed Hypoallergenic Lamb kan vara något för er!

Brit Care Dog Adult Medium Breed Hypoallergenic Lamb (12 kg) finns i kategorin Hund - Hundmat - Torrfoder. Brit Care är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…