Hundvalparnas fantastiska energi!

Hundvalparnas fantastiska energi!

Hundvalpar kan ha en otrolig energi och nyfikenhet! Allt på promenaden är spännande och nytt!

En promenad med en hundvalp kan ta betydligt längre tid än med en vuxen hund. Lät den göra det, om du har möjlighet.

Men tänk också på att det är när hunden är ung som den är lättast att lära. Passa på att köra träningar i lydnad i ung ålder så besparar du dig mycket jobb.

Tre saker att tänka på när du skaffar en hundvalp

Tre saker att tänka på när du skaffar en hundvalp

Att skaffa hund kan vara en fantastisk upplevelse, men kräver också väldigt mycket jobb! Här är tre saker som du måste tänka när du ska skaffa hundvalp. Självklart finns det en massa andra saker att tänka på också. Det bästa du kan göra är att gå till en ansvarsfull uppfödare och beskriva hur du vill att din hund ska vara. De kan hjälpa dig vidare.

Aktivera din hund med lekar

Aktivera din hund med lekar

Din hund behöver aktivitet för att må bra och växa rätt. Förhoppningsvis har du tid för några längre lekpass i veckan, men om tiden är knapp kan du köra flera kortare aktiveringar under tiden du gör annat.

Hunden på stranden

Hunden på stranden

De flesta hundar älskar att springa på stranden och i vattenbrynet. Om din hund inte gillar det är det kanske något fel på den? :)

Tävla med din hund i agility

Tävla med din hund i agility

Agility är en hundtävling där det gäller för hunden att klara av en hinderbana på tid och med så få fel som möjligt. Hundföraren guidar och uppmuntrar hunden genom banan men får inte hjälpa till mer än så.

Hundar och algblomning

Hundar och algblomning

Algblomning är det fenomen som uppstår i hav och sjöar när det finns för mycket näring i vattnet och temperaturen är hög. Algerna trivs i den miljön och förökar sig väldigt snabbt. De ansamlas vid ytan och man kan se algblomningen från luften på väldigt långt håll.

Skydda hundens päls

Skydda hundens päls

Hundens skinn och päls är ett väldigt viktigt organ. Och att ta hand om pälsen, pälsvård, är viktigt både för hunden och för dig.

Hundögon - ta hand om dem noga

Hundögon - ta hand om dem noga

Hundens ögon är känsliga, precis som för oss människor. Ta för vana att kolla dem noggrant några gånger i veckan. Om ni varit ute i buskig mark, om det blåst eller om hunden varit i slagsmål ska du kolla ögonen lite extra.

West highland white terrier som valp

West highland white terrier som valp

West highland white terrier, eller westie, används mest som sällskapshund men många individer är duktiga i agility. West highland white terrier är glad, vänlig och modig med stort självförtroende och är med på allt.

Hundsidorna

På hundsidorna skriver vi om våra favorithundraser och deras unika karaktärsdrag. Funderar du på att köpa hund kan våra inlägg ge lite mer information inför köpet. En hund är en fantastisk livskamrat och vän! 🐶

Mest klickat just nu

MalAcetic Wet Wipes - Våtservetter 100 st
Glandex Pulver för Analsäcksproblem - 114 g
Canius Plus för obalans i tarmflora - 30g
N-Gage Dragboll Orange L
DiaTab för diarré - 6 tabletter
Fröer Nelson Garden Sommarflox Cherry Caramel
Digestive Support - 119 g
Uro-Pet Pasta - 120 g
Valpfoder Monster Dog Grain Free Puppy Large/XL Lamb/Duck, 17 kg