Woolly Wolf

Woolly Wolf Alpha 360 Hundsele Lila/Orange (XS)

599 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Woolly Wolf Alpha 360 Hundsele Lila/Orange

Det här är en komfortabel, tvåfärgad hundsele i ljuslila och orange. Selen är enkel att ta av och på med hjälp av plastspännen och aluminiumklips. Dessutom är den tillverkad av återvunna PET-flaskor! 

Hundselen är justerbar och utformad för att följa hundens rörelser. Selen kan justeras vid fyra olika punkter för optimal passform. Detta gör att den passar på många olika hundraser och storlekar! 

Hunden kan röra sig fritt och obehindrat tack vare det dubbla meshtyget. Selen erbjuder två olika sätt att fästa kopplet, antingen på hundens rygg med hjälp av en V-ring i aluminium eller på hundens bröst med hjälp av ett kraftigt frontklips. Det senare alternativet passar extra bra för hundar som drar mycket i kopplet. 

Det finns reflexdetaljer både fram och baktill för ökad synlighet i mörker. Dessutom finns det ett specialdesignat fäste där du kan sätta fast en LED-lampa eller namnskylt.  

Woolly Wolf Alpha 360 Hundsele Lila/Orange i korthet:


Fyrpunktsjustering för optimal passform 
Bekvämt och lätt meshtyg
Reflexdetaljer
Två olika fästen
Tillverkad av återvunnet material


Woolly Wolf Alpha 360 Hundsele finns i flera storlekar. Se efter i storleksguiden för att hitta rätt storlek till just din hund! 

Woolly Wolf Alpha 360 Hundsele Lila/Orange (XS) finns i kategorin Hund - Hundpromenad - Hundselar. Woolly Wolf är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…