Svenska Djurapoteket

Svenska Djurapoteket Probiotika (40 g)

309 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Svenska Djurapoteket Probiotika

Detta kosttillskottet är tillverkat som ett praktiskt pulver som du enkelt blandar med ditt husdjurs vanliga foder. Kosttillskottet arbetar för att stabilisera tarmfloran och kan ges till både katter och hundar.

Svenska Djurapoteket Probiotika består av mjölksyrebakterier och kan avhjälpa flera olika typer av besvär. Det kan ges om katten eller hunden drabbats av diarré, men också vid förstoppning. Kosttillskottet passar även utmärkt om magen påverkats av en stressig situation, en antibiotikakur eller liknande.

Svenska Djurapoteket Probiotika är lätt att servera och dosera - det blandas helt enkelt med maten en gång om dagen. Se Fodergiva för doseringstabell. Ett dosmått medföljer i förpackningen. Om du inte hittar det direkt - leta runt lite i pulvret. Det är vanligt att måttet åker ned en bit när burken transporteras.

Detta kosttillskottet kan även ges till valpar.

Kosttillskott ska serveras utöver djurets ordinarie kost. Tänk på att alltid i första hand uppsöka veterinär om ditt djur blivit sjukt!

Svenska Djurapoteket Probiotika (40 g) finns i kategorin Hund - Hundens Apotek - Vitaminer & Kosttillskott. Svenska Djurapoteket är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…