Royal Canin Veterinary Diets

Royal Canin Veterinary Diets Puppy Hypoallergenic (3,5 kg)

639 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Royal Canin Veterinary Diets Puppy Hypoallergenic

Royal Canin Veterinary Diets Puppy Hypoallergenic är ett veterinärfoder särskilt utformat för valpar som har allergiska problem såsom foderallergier eller intoleranser. Allergi kan yttra sig genom problem med magen, men också hudproblem såsom t.ex. utslag och klåda.

Royal Canin Veterinary Diets Puppy Hypoallergenic är ett lättsmält veterinärfoder som innehåller hydroliserat protein. Hydroliserat innebär att proteinet är sönderdelat i små beståndsdelar. Denna processen gör att kroppen inte kan känna igen proteinet och målet med detta är att den allergiska reaktionen uteblir.

Detta hypoallergena torrfoder har läcker smak och arbetar för att undvika allergiska reaktioner på fodret, samtidigt som det främjar frisk hud och glansig päls.

Royal Canin Veterinary Diets Puppy Hypoallergenic är utformat för valpar upp till ca 1 års ålder.

Tänk på att du bara ska ge ditt djur veterinärfoder enligt din veterinärs ordination.
Genom att köpa det här fodret så bekräftar du följande:


Mitt djur är undersökt av veterinär som ställt en diagnos och rekommenderat det här fodret.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så rekommenderas jag att söka veterinärrådgivning minst var 6:e månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så ska jag direkt söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Royal Canin Veterinary Diets Puppy Hypoallergenic (3,5 kg) finns i kategorin Veterinär - Veterinärfoder till hund - Foderallergi. Royal Canin Veterinary Diets är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…