Royal Canin Veterinary Diets

Royal Canin Veterinary Diets Dog Urinary S/O Small Dogs (1,5 kg)

309 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Royal Canin Veterinary Diets Dog Urinary S/O Small Dogs

Royal Canin Veterinary Diets Dog Urinary S/O Small Dogs är ett veterinärfoder särskilt framtaget för små hundar som har problem med urinvägarna. Det kan t.ex. vara urinstenar, urinkristaller eller återkommande urinvägsinfektioner.

Veterinärfodret har små bitar som passar för små hundraser, och fodret arbetar för att lösa upp urinstenar och främjar en miljö i urinblåsar där urinstenar inte trivs.

Royal Canin Veterinary Diets Dog Urinary S/O Small Dogs är utformat för att lösa upp struvitstenar och förhindra att de kommer tillbaka.

Det låga RSS-värdet hjälper till att sänka koncentrationen av joner av vilka struvit- och kalciumoxalatkristaller formas.

Fodret arbetar för att späda ut urinen vilket minskar risken för att urinstenar bildas, både struvit- och kalciumoxalatstenar.

Fodret hjälper även till att motverka tandsten, ett mycket vanligt problem hos små hundar.

Tänk på att du bara ska ge ditt djur veterinärfoder enligt din veterinärs ordination.
Genom att köpa det här fodret så bekräftar du följande:


Mitt djur är undersökt av veterinär som ställt en diagnos och rekommenderat det här fodret.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så rekommenderas jag att söka veterinärrådgivning minst var 6:e månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så ska jag direkt söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Royal Canin Veterinary Diets Dog Urinary S/O Small Dogs (1,5 kg) finns i kategorin Veterinär - Veterinärfoder till hund - Problem med urinvägarna. Royal Canin Veterinary Diets är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…