Royal Canin Veterinary Diets

Royal Canin Veterinary Diets Dog Satiety Weight Management (12 kg)

1 139 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Royal Canin Veterinary Diets Dog Satiety Weight Management - för hundar som behöver gå ned i vikt

Royal Canin Veterinary Diets Dog Satiety Weight Management är ett veterinärfoder för viktnedgång, men det kan även ges efter att hunden nått sin idealvikt, för att hjälpa till att bibehålla den.

Fodret ger en bra mättnadskänsla för att hunden ska kunna känna sig mätt mellan måltiderna utan att gå upp i vikt. Fodret bidrar också till frisk hud och glansig päls samt friska och starka leder.

Royal Canin Veterinary Diets Dog Satiety Weight Management kan även rekommenderas till hundar med diabetes eller överviktsrelaterad hyperlipidemi (förhöjd halt av blodfetter).


Ökad mättnadskänsla: Fodret innehåller en mix av kostfiber som ger mättnadskänsla genom att skapa volym i magsäcken

Hög proteinhalt: När hunden går ned i vikt finns det risk att den tappar muskelmassa när den även tappar i fettprocent. För att bevara muskelmassan vid viktminskning har detta veterinärfoder en hög proteinhalt

Balanserad näring: Fodret är rikt på näringsämnen vilket ser till att hundens näringsbehov tillgodoses trots en lägre mängd foder och kalorier

Skelett- och ledhälsa: Många överviktiga hundar har tyvärr problem med lederna, detta eftersom övervikten belastar lederna alltför mycket. Fodret innehåller glukosamin och kondroitin som stöttar god ledhälsa och rörlighet


Det är viktigt att du följer din veterinärs rekommendationer gällande fodergivan - att gå ned i vikt för snabbt kan nämligen vara farligt för viktiga organ.

Tänk på att du bara ska ge ditt djur veterinärfoder enligt din veterinärs ordination.
Genom att köpa det här fodret så bekräftar du följande:


Mitt djur är undersökt av veterinär som ställt en diagnos och rekommenderat det här fodret.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så rekommenderas jag att söka veterinärrådgivning minst var 6:e månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så ska jag direkt söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.


 

Royal Canin Veterinary Diets Dog Satiety Weight Management (12 kg) finns i kategorin Veterinär - Veterinärfoder till hund - Övervikt. Royal Canin Veterinary Diets är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…