Royal Canin Veterinary Diets

Royal Canin Veterinary Diets Dog Mature Consult Small Dogs (3,5 kg)

479 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Royal Canin Veterinary Diets Dog Mature Consult Small Dogs

Detta veterinärfoder är särskilt framtaget för att passa äldre hundar av små raser. Fodret rekommenderas från ca 8 års ålder, och med små raser menas i detta fallet hundar som väger upp till ca 10 kg.

Royal Canin Veterinary Diets Dog Mature Consult Small Dogs är särskilt anpassat för att passa den äldre lilla hunden, och främja en bra och hälsosam seniortid.

Fodret stöttar hundens mun och tänder, hud och päls samt hjälper till att bibehålla muskelmassan även på äldre dagar.


Hud: Fodret arbetar för att minska vätskeförlust genom huden vilket skyddar och stärker den samt ser till att fuktigheten bevaras
Muskelmassa: Fodret har en optimal aminosyraprofil som arbetar för att bevara muskelmassan och motverkar åldersrelaterad amyotrofi (muskelförtvining) och sarkopeni, ett tillstånd där man förlorat betydande muskelmassa
Mun och tänder: Fodrets innehåll, i kombination med foderkulornas form och struktur, arbetar för att minska risken för tandsten. När hunden tuggar på fodret så hjälper kulornas utformning till att mekaniskt skrapa på tänderna
Vitalitet: Fodrets innehåll arbetar för att stötta viktiga kroppsliga funktioner hos äldre hundar


Tänk på att du bara ska ge ditt djur veterinärfoder enligt din veterinärs ordination.
Genom att köpa det här fodret så bekräftar du följande:


Mitt djur är undersökt av veterinär som ställt en diagnos och rekommenderat det här fodret.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så rekommenderas jag att söka veterinärrådgivning minst var 6:e månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så ska jag direkt söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.


 

 

Royal Canin Veterinary Diets Dog Mature Consult Small Dogs (3,5 kg) finns i kategorin Veterinär - Veterinärfoder till hund. Royal Canin Veterinary Diets är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…