Royal Canin Veterinary Diets

Royal Canin Veterinary Diets Dog Hypoallergenic Moderate Calorie (14 kg)

1 499 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Royal Canin Veterinary Diets Dog Hypoallergenic Moderate Calorie - för hundar med allergi/intolerans och som har en tendens till övervikt

Royal Canin Veterinary Diets Dog Hypoallergenic Moderate Calorie är ett veterinärfoder som rekommenderas till hundar som har foderallergi eller intolerans mot födoämnen. Fodret kan användas som en eliminationsdiet vid allergiutredning eller ges på lång sikt.

Fodret kan också rekommenderas vid andra tillstånd såsom t.ex inflammatorisk tarmsjukdom (IBD), exokrin pankerasinsufficens (EPI) kronisk diarré eller vid obalans i tarmkanalens bakterieflora.

Foderallergi och intolerans kan ofta ge symptom i magen eller på huden, och detta veterinärfoder är framtaget för att avhjälpa båda.


Hydrolyserat protein: Proteinet i fodret kommer från hydrolyserat sojaproteinisolat med peptider som har låg molekylvikt. Hydrolisera betyder att proteinet sönderdelas i smådelar som gör att kroppen inte känner igen proteinet. På så vis kan man undvika den allergiska reaktionen. Fodret är lättsmält och ger sällan allergiska reaktioner
Hudbarriär: Fodrets sammansättning arbetar för att minska vätskeförlusten genom huden och bevara fukt samtidigt som det skyddar och stärker huden
Måttligt kaloriinnehåll: Fodret innehåller färre kalorier än vanliga Hypoallergenic, detta för att passa hundar som har en tendens till övervikt. Detta kan t.ex. vara kastrerade eller äldre hundar
Måttlig halt av fosfor: En kontrollerad fosforhalt är skonsamt mot njurarna - extra viktigt för äldre hundar


Tänk på att du bara ska ge ditt djur veterinärfoder enligt din veterinärs ordination.
Genom att köpa det här fodret så bekräftar du följande:


Mitt djur är undersökt av veterinär som ställt en diagnos och rekommenderat det här fodret.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så rekommenderas jag att söka veterinärrådgivning minst var 6:e månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så ska jag direkt söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.


 

Royal Canin Veterinary Diets Dog Hypoallergenic Moderate Calorie (14 kg) finns i kategorin Veterinär - Veterinärfoder till hund - Foderallergi. Royal Canin Veterinary Diets är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…