Royal Canin Veterinary Diets

Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal Puppy (2,5 kg)

359 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal Puppy - för valpar med magproblem och matsmältningsproblem

Detta veterinärfodret passar för valpar, upp till ca 1 års ålder, som har problem med magen. Fodret kan t.ex. rekommenderas vid akut eller kronisk diarré eller till valpar med magkatarr.

Fodret kan också rekommenderas till valpar som är i behov av återhämtning, till valpar som matvägrar eller till valpar som av någon anledning har bristande näringsupptag eller problem med matsmältningen.

 

 


Högt Energiinnehåll för Nödvändig Näring: Med sina höga energinivåer möjliggör veterinärfodret att valpen får tillräckligt med näring även om den, pga exempelvis låg aptit, äter små portioner. Mindre portioner minskar också belastningen på matsmältningssystemet - därav den höga energitätheten i fodret
Främjar Hälsa i Mag- och Tarmsystemet: Fodret främjar hälsan i mag- och tarmsystemet genom en speciell kombination av lättupptagliga proteiner, prebiotika, fiskolja och betmassa.
Lätt att blötlägga vilket Motverkar Uttorkning: Foderkulorna är lätta att blöta upp och blanda med vatten. Mer vätska i kosten förhindrar uttorkning - extra viktigt om valpen har diarré eller kräkningar
Stödjer Optimal Tillväxt: Fodret tillgodoser växande valpars behov av näring för att främja optimal tillväxt och utveckling.


 

Tänk på att du bara ska ge ditt djur veterinärfoder enligt din veterinärs ordination.
Genom att köpa det här fodret så bekräftar du följande:


Mitt djur är undersökt av veterinär som ställt en diagnos och rekommenderat det här fodret.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så rekommenderas jag att söka veterinärrådgivning minst var 6:e månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så ska jag direkt söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal Puppy (2,5 kg) finns i kategorin Veterinär - Veterinärfoder till hund - Magtarmssjukdom. Royal Canin Veterinary Diets är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…