Royal Canin Veterinary Diets

Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal Low Fat Small Dogs (1,5 kg)

279 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal Low Fat Small Dogs - för små hundar med hyperlipidemi eller rubbningar i fettmetabolismen

Detta veterinärfoder är särskilt framtaget för hundar av små raser, upp till ca 10 kg i kroppsvikt. Fodret kan rekommenderas till hundar som har hyperlipidemi (höga blodfetter) eller rubbningar i fettmetabolismen. Det är ett lättsmält foder för känslig mage, med låg fetthalt.

Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal Low Fat Small Dogs stödjer fettmetabolismen när din hund har problem med höga blodfetter. Fodret kan rekommenderas till små hundar som har problem med fettmetabolismen och/eller höga blodfetter (hyperlipidemi).

För hundar med hyperlipidemi rekommenderas foder med mindre än 10% fett - detta foder innehåller 7% fett. Trots det låga fettinnehållet ger det givetvis energi för din hund, detta tack vare en balanserad blandning av näringsämnen.

Fodret innehåller lättsmält protein för att minska risken för gasbildning. FOS (fermenterbara fibrer) håller tarmfloran i balans. Låg fetthalt för en bättre matsmältning och stödjer hundar med höga blodfetter. En mix av fibrer och prebiotika stöttar matsmältningssystemet och tarmens hälsa. 

Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal Low Fat Small Dogs rekommenderas att ge i upp till två månader, beroende på symtom. Följ alltid veterinärens rekommendation.

Tänk på att du bara ska ge ditt djur veterinärfoder enligt din veterinärs ordination.
Genom att köpa det här fodret så bekräftar du följande:


Mitt djur är undersökt av veterinär som ställt en diagnos och rekommenderat det här fodret.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så rekommenderas jag att söka veterinärrådgivning minst var 6:e månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så ska jag direkt söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal Low Fat Small Dogs (1,5 kg) finns i kategorin Veterinär - Veterinärfoder till hund - Magtarmssjukdom. Royal Canin Veterinary Diets är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…