Royal Canin Veterinary Diets

Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal High Fibre (14 kg)

1 419 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal High Fibre

Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal High Fibre är ett veterinärfoder för vuxna hundar. Fodret är utformat för att hantera mag-tarmproblem såsom tjocktarmsinflammation (kolit), diarré orsakad av stress, hård mage med torr och hård avföring eller vid andra sjukdomstillstånd som kräver mycket fibrer i kosten.

Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal High Fibre innehåller en kombination av kostfibrer, prebiotika och Omega 3-fettsyror samt antioxidanter för att främja en hälsosam tarmfunktion och stärka immunförsvaret.


Fiber och prebiotika: Innehåller en kombination av kostfibrer och prebiotika (FOS och MOS) som främjar en hälsosam tarmflora och tarmslemhinnans funktion.
Lågt innehåll av lösliga fibrer: Bidrar till att begränsa gasbildning i tjocktarmen.
Högt innehåll av Omega 3-fettsyror: EPA och DHA främjar en god funktion av mag-tarmkanalen.
Antioxidanter: En mix av antioxidanter, inklusive vitamin E, C, taurin och lutein, stärker immunförsvaret och minskar påverkan från fria radikaler.


Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal High Fibre kan rekommenderas under kortare eller längre tid beroende på svårighetsgraden av mag-tarmproblemen.

Tänk på att du bara ska ge ditt djur veterinärfoder enligt din veterinärs ordination.
Genom att köpa det här fodret så bekräftar du följande:


Mitt djur är undersökt av veterinär som ställt en diagnos och rekommenderat det här fodret.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så rekommenderas jag att söka veterinärrådgivning minst var 6:e månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så ska jag direkt söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal High Fibre (14 kg) finns i kategorin Veterinär - Veterinärfoder till hund - Magtarmssjukdom. Royal Canin Veterinary Diets är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…