Royal Canin Veterinary Diets

Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal (7,5 kg)

689 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal

Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal är ett veterinärfoder som är särksilt framtaget för hundar som har problem med magen och matsmältningen. Fodret är mycket lättsmält och rekommenderas för hundar med känslig mage eller någon typ av sjukdom såsom t.ex. IBD.

Fodret är tillverkat för att minska absorptionsstörningar i tarmsystemet. Det arbetar för att reglera tarmrörelserna samtidigt som det ger näring till mikrofloran i tarmen.

Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal har hög smaklighet som lockar även kräsna hundar till matskålen, och det innehåller ökade natrium- och kaliumhalter.


 Innehåller noggrant utvalda prebiotika för att främja en frisk mag- och tarmfunktion och tarmmikrobiom
Lättsmälta proteiner förhindrar tarmfermenteringsprocesser
Mycket lättsmält med särskilt avvägda kostfibrer inklusive psylliumfröskal för att främja en sund matsmältning och smidig passage
Det höga energiinnehållet gör att hunden blir mätt på mindre portioner. Detta minskar påfrestningen på tarmen.
Omega-fettsyrorna EPA och DHA verkar antiinflammatoriskt


Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal kan ges som en kortare behandling, men kan också komma att rekommenderas livet ut.

Tänk på att du bara ska ge ditt djur veterinärfoder enligt din veterinärs ordination.
Genom att köpa det här fodret så bekräftar du följande:


Mitt djur är undersökt av veterinär som ställt en diagnos och rekommenderat det här fodret.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så rekommenderas jag att söka veterinärrådgivning minst var 6:e månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så ska jag direkt söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Royal Canin Veterinary Diets Dog Gastrointestinal (7,5 kg) finns i kategorin Veterinär - Veterinärfoder till hund - Magtarmssjukdom. Royal Canin Veterinary Diets är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…