Royal Canin Veterinary Diets

Royal Canin Veterinary Diets Dog Anallergenic (3 kg)

519 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Royal Canin Veterinary Diets Dog Anallergenic - för hundar med fodermedelsallergi/intolerans som ger dermatologiska (hud) och/eller gastrointestinala (mage/tarm) symtom

Royal Canin Veterinary Diets Dog Anallergenic är ett veterinärfoder särskilt framtaget för allergiska hundar eller hundar med mycket känslig mage. Allergier kan ge symptom för både huden och magen. Detta foder arbetar för att minska de allergiska reaktionerna samtidigt som det stöttar hundens hud och mage/tarm.

Veterinärfodret kan rekommenderas till allergiska och/eller intoleranta hundar eller till hundar som har blivit diagnosticerade med inflammatorisk tarmsjukdom (IBD). Royal Canin Veterinary Diets Dog Anallergenic kan även rekommenderas som eliminationsdiet under en allergiutredning - detta eftersom det ytterst sällan ger upphov till allergiska symptom. Under en allergiutredning är det vanligt att man eliminerar i princip alla allergener (t.ex. genom att under en period utfodra med Royal Canin Veterinary Diets Dog Anallergenic) och sedan introducera en allergen efter den andra, för att se vilken/vilka som hunden reagerar på.


Allergenbegränsat: Proteinkällan i detta veterinärfoder är nedbruten till oligopeptider med låg molekylvikt. Detta gör man för att kroppen inte ska känna igen igen proteinet längre. Detta minskar starkt risken för att en allergisk reaktion ska uppstå.
Extra noggrann tillverkning: Den specialdesignade produktionslinje vid vilken detta foder tillverkas gör risken för kontamination under tillverkningen minimal
Hud och päls: Fodret arbetar för att skydda hundens hud och hjälpa till med att bevara fukt och elasticitet. När huden mår bra så mår pälsen bra, och den naturliga glansen kommer tillbaka
Antioxidanter: En mix av antioxidanter i fodret arbetar i synergi för att neutralisera fria radikaler och minska oxidativ belastning


Tänk på att du bara ska ge ditt djur veterinärfoder enligt din veterinärs ordination.
Genom att köpa det här fodret så bekräftar du följande:


Mitt djur är undersökt av veterinär som ställt en diagnos och rekommenderat det här fodret.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så rekommenderas jag att söka veterinärrådgivning minst var 6:e månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så ska jag direkt söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Royal Canin Veterinary Diets Dog Anallergenic (3 kg) finns i kategorin Veterinär - Veterinärfoder till hund - Foderallergi. Royal Canin Veterinary Diets är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…