Royal Canin Veterinary Diets

Royal Canin Veterinary Diets Cat Urinary S/O (7 kg)

929 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Royal Canin Veterinary Diets Cat Urinary S/O - för katter som har problem med urinvägarna

Detta veterinärfoder är särskilt framtaget för katter som har problem med urinvägarna såsom urinstenar. Fodret arbetar för att både lösa upp och förebygga urinsten. Formulan löser upp existerande urinstenar av typen struvit, och skapar en miljö i urinen där urinsten inte trivs. På så vis motverkar det risken för uppkomst av urinstenar av både typerna struvit och kalciumoxalat.


Löser upp struvitstenar: Fodret arbetar för att effektivt lösa upp alla typer av struvitstenar

Ökad urinvolym: Fodet skapar en ökad urinvolym (mer urin, således) vilket sänker koncentrationen av kristaller i urinen. Mer urin gör också att katten behöver kissa mer och mer regelbundet. Detta ser till att urinröret spolas rent på en regelbunden basis.

Låg RSS-halt: Fodret främjar en minskning av koncentrationen av byggstenar i kattens urin, byggstenar som kan leda till struvit och kalciumoxalat. På så vis minskas risken för att urinstenar uppstår. (RSS= Relative Super Saturation)

Låg halt av magnesium: Magnesium är en av komponenterna i struvitstenar och därför innehåller fodret en låg halt av detta. Detta bidrar till att minska risken för nya struvitstenar


Tänk på att du bara ska ge ditt djur veterinärfoder enligt din veterinärs ordination.
Genom att köpa det här fodret så bekräftar du följande:


Mitt djur är undersökt av veterinär som ställt en diagnos och rekommenderat det här fodret.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så rekommenderas jag att söka veterinärrådgivning minst var 6:e månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så ska jag direkt söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.


 

Royal Canin Veterinary Diets Cat Urinary S/O (7 kg) finns i kategorin Veterinär - Veterinärfoder till katt - Urinvägsinfektion. Royal Canin Veterinary Diets är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…