Royal Canin Veterinary Diets

Royal Canin Veterinary Diets Cat Sensitivity Control (1,5 kg)

399 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Royal Canin Veterinary Diets Cat Sensitivity Control - för katter som har foderallergi och intolerans

Royal Canin Veterinary Diets Cat Sensitivity Control kan rekommenderas till katter med olika typer av allergier och intoleranser. Det är ett lättsmält torrfoder som arbetar för att minska risken för allergiska reaktioner hos känsliga eller allergiska katter.

Royal Canin Veterinary Diets Cat Sensitivity Control är tillverkat med få protein- och kolhydratskällor - detta för att minska risken för att en allergisk reaktion ska uppstå.


Särskilt utvalda proteinkällor: Veterinärfodret använder anka och ris som källor till protein och kolhydrater, vilket är väl lämpat för katter med känslig mage.
Hudens skyddslager: Genom en kombination av olika näringsämnen minskar produkten vätskeförlusten från huden, bibehåller hudens fuktighet och stärker dess skyddande barriär.
Matsmältningssystemet: Fodret främjar även hälsan för kattens mag- och tarmsystem med en unik blandning av lättsmälta proteiner, prebiotika, ris, fiskolja och betmassa.
Omega 3-fettsyror: EPA och DHA, två typer av omega-3-fettsyror, främjar en sund mage och tarmkanalens funktion.


Tänk på att du bara ska ge ditt djur veterinärfoder enligt din veterinärs ordination.
Genom att köpa det här fodret så bekräftar du följande:


Mitt djur är undersökt av veterinär som ställt en diagnos och rekommenderat det här fodret.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så rekommenderas jag att söka veterinärrådgivning minst var 6:e månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så ska jag direkt söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Royal Canin Veterinary Diets Cat Sensitivity Control (1,5 kg) finns i kategorin Veterinär - Veterinärfoder till katt - Foderallergi. Royal Canin Veterinary Diets är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…