Royal Canin Veterinary Diets

Royal Canin Veterinary Diets Cat Satiety Weight Management Gravy 12x85 g

239 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Royal Canin Veterinary Diets Cat Satiety Weight Management Gravy - våtfoder för katter med övervikt

Detta är ett veterinärfoder i form av våtfoder för katter. Fodret är framtaget för att minska övervikt och ge mättnadskänsla mellan måltiderna. Fodret har ett lågt energiinnehåll.


Mättnadskänsla: En speciell blandning av kostfibrer ger en ökad magsäcksvolym och fördröjer tömningen av magen. Detta hjälper katten att känna sig mätt längre.
Högt proteininnehåll: Ett högt innehåll av protein hjälper till att bevara muskelmassan under viktminskning. Det är tyvärr vanligt att katter tappar muskelmassa när de går ned i vikt.
Balanserad näring: En ökad koncentration av näringsämnen (proteiner, mineraler och vitaminer) per energienhet säkerställer att katten får tillräckligt med näring även med en lägre kaloriintag.
Essentiella fettsyror: Essentiella fettsyror (omega-3 och omega-6) tillsammans med spårämnen (koppar och zink) främjar en frisk hud och päls.


Det är viktigt att din katt inte går ned i vikt för snabbt - då detta kan skada viktiga organ. Följ alltid veterinärens ordination.

Tänk på att du bara ska ge ditt djur veterinärfoder enligt din veterinärs ordination.
Genom att köpa det här fodret så bekräftar du följande:


Mitt djur är undersökt av veterinär som ställt en diagnos och rekommenderat det här fodret.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så rekommenderas jag att söka veterinärrådgivning minst var 6:e månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så ska jag direkt söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Royal Canin Veterinary Diets Cat Satiety Weight Management Gravy 12x85 g finns i kategorin Veterinär - Veterinärfoder till katt - Övervikt. Royal Canin Veterinary Diets är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…