Royal Canin Veterinary Diets

Royal Canin Veterinary Diets Cat Renal with Beef 12x85 g

269 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Royal Canin Veterinary Diets Cat Renal with Beef - våtfoder för katter med njurproblem. Läcker smak av biff!

Royal Canin Veterinary Diets Cat Renal with Beef våtfoder är ett veterinärfoder utformat för att ge daglig näring och stödja njurfunktionen hos katter med kronisk njursvikt samtidigt som det minskar risken för oxalatstenbildning.


Balanserat Näringsinnehåll och Minskad Belastning på Njurarna: Fodret innehåller anpassade mängder av högkvalitativt protein och har en reducerad fosforhalt för att lindra belastningen på njurarna och främja deras hälsa.
Urinalkaliseringsegenskaper och Optimalt pH-värde i Urinen: Royal Canin Veterinary Diets Cat Renal with Beef har urinalkaliseringsegenskaper för att främja ett idealiskt pH-värde i urinen och minska risken för oxalatstenar genom att sänka nivåerna av kalcium och D-vitamin.
Optimerad Energitäthet och Aptitretande Konsistens: Fodret har en hög energitäthet som säkerställer tillräckligt energiintag även med mindre mängder mat, vilket är fördelaktigt för katter med minskad aptit. Den aptitretande konsistensen med fina bitar i sås gör det också lättare att acceptera för katter med nedsatt aptit.


Tänk på att du bara ska ge ditt djur veterinärfoder enligt din veterinärs ordination.
Genom att köpa det här fodret så bekräftar du följande:


Mitt djur är undersökt av veterinär som ställt en diagnos och rekommenderat det här fodret.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så rekommenderas jag att söka veterinärrådgivning minst var 6:e månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så ska jag direkt söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Royal Canin Veterinary Diets Cat Renal with Beef 12x85 g finns i kategorin Veterinär - Veterinärfoder till katt - Njursjukdom. Royal Canin Veterinary Diets är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…