Royal Canin Veterinary Diets

Royal Canin Veterinary Diets Cat Renal Special (4 kg)

879 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Royal Canin Veterinary Diets Cat Renal Special - för katter med njursjukdom eller njursvikt

Royal Canin Veterinary Diets Cat Renal Special är ett veterinärfoder utformat för katter med njurproblem. Fodret arbetar för att stötta njurarnas funktion och främja generell hälsa hos katten. Fodret har en läcker smak som lockar katten att äta. Nedsatt aptit är tyvärr vanligt för katter med njurproblem.


Stöd för Njurarnas Funktion: Royal Canin Veterinary Diets Cat Renal Special torrfoder är utformat för att ge katter stöd vid kronisk njursvikt. Genom ett balanserat innehåll av högkvalitativa proteiner och lågt fosforinnehåll bidrar det till att bibehålla njurarnas funktion.
Minskar Risken för Oxalatstenar: Fodrets sammansättning minskar risken för oxalatstensbildning genom att balansera urinens pH-värde och begränsa mängden kalcium och D-vitamin.
Optimerat Energiinnehåll: Med ett justerat energiinnehåll kan även katter med nedsatt aptit få tillräckligt med kalorier, vilket är särskilt viktigt för att bibehålla kattens hälsa trots minskad matlust.
Aptitväckande Egenskaper: Den speciella aromprofilen och krokettformen hos Royal Canin Veterinary Diets Cat Renal Special kan locka till sig katter med låg aptit, vilket säkerställer att de får i sig den näring de behöver.
Essentiella Fettsyror: Fodret är en källa till essentiella fettsyror såsom EPA och DHA, som är viktiga för kattens allmänna hälsa och välbefinnande.
Lättsmält och Högt Biologiskt Värde: Proteiner med högt biologiskt värde (L.I.P.) gör fodret lättsmält och säkerställer optimal näringsupptagning, vilket är särskilt viktigt för katter med njurproblem.


Tänk på att du bara ska ge ditt djur veterinärfoder enligt din veterinärs ordination.
Genom att köpa det här fodret så bekräftar du följande:


Mitt djur är undersökt av veterinär som ställt en diagnos och rekommenderat det här fodret.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så rekommenderas jag att söka veterinärrådgivning minst var 6:e månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så ska jag direkt söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Royal Canin Veterinary Diets Cat Renal Special (4 kg) finns i kategorin Veterinär - Veterinärfoder till katt - Njursjukdom. Royal Canin Veterinary Diets är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…