Royal Canin Veterinary Diets

Royal Canin Veterinary Diets Cat Early Renal Gravy 12x85 g

279 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Royal Canin Veterinary Diets Cat Early Renal Gravy - våtfoder för katter som befinner sig i ett tidigt stadie av njursjukdom

Detta veterinärfoder rekommenderas till katter som har problem med njurarna, såsom njursjukdom eller njursvikt. Fodret rekommenderas när katten befinner sig i ett tidigt stadie av njursjukdomen - därefter rekommenderas ett annat Renal-foder.

Royal Canin Veterinary Diets Cat Early Renal Gravy kommer i form av ett läckert våtfoder i form av bitar i sås. 


Lättsmält, stöttar matsmältningen: Fodret är utformat för att vara mycket lättsmält och innehåller prebiotika samt andra kostfibrer som främjar en hälsosam matsmältning hos din katt.
Antioxidanter för immunförsvar och åldersstöd: Royal Canin Veterinary Diets Cat Early Renal Gravy är berikat med antioxidanter, E-vitamin och C-vitamin, som arbetar för att stödja din katts kropp vid de tidiga tecknen på åldrande.
Stöd för njurfunktionen: Antioxidanterna, tillsammans med fettsyrorna DHA och EPA, arbetar för att stötta njurarna redan vid de första tecknen på försämring.
Måttlig halt av fosfor: Fodret innehåller en måttlig halt av fosfor, vilket är viktigt för att minska belastningen på njurarna och bevara deras funktion över tiden.


Tänk på att du bara ska ge ditt djur veterinärfoder enligt din veterinärs ordination.
Genom att köpa det här fodret så bekräftar du följande:


Mitt djur är undersökt av veterinär som ställt en diagnos och rekommenderat det här fodret.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så rekommenderas jag att söka veterinärrådgivning minst var 6:e månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så ska jag direkt söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Royal Canin Veterinary Diets Cat Early Renal Gravy 12x85 g finns i kategorin Veterinär - Veterinärfoder till katt - Njursjukdom. Royal Canin Veterinary Diets är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…