Purina Pro Plan Veterinary Diets

PVD Canine DRM Dermatosis 12 kg - Hund - Hundmat & hundfoder - Veterinärfoder för hund, Veterinär - Veterinärfoder För Hundar - Purina Pro Plan Veterinary Diets - ZOO.se

849 kr 919 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för ZOO.se

Ett komplett torrfoder för valpar och vuxna hundar, vetenskaplig sammansatt för att stödja hudfunktionen i fall av dermatos eller omfattande håravfall. Det här torrfodret för hundar innehåller särskilda näringsämnen som främjar hälsosam hud och päls, med ökade nivåer av särskilda näringsämnen som bidrar till att stödja hudhälsa, utvalda och ett begränsat antal proteinkällor hjälper till att minimera hudreaktioner på grund av foder och ökade nivåer av omega 3-fettsyror. Det här välsmakande veterinärfodret är sammansatt för att bidra till en näringsmässig hantering av hudåkommor hos hundar i alla åldrar. Det innehåller en begränsat antal proteinkällor som vanligtvis inte finns i hundfoder, som bidrar till att minimera hudreaktioner på grund av fodret.

PVD Canine DRM Dermatosis 12 kg - Hund - Hundmat & hundfoder - Veterinärfoder för hund, Veterinär - Veterinärfoder För Hundar - Purina Pro Plan Veterinary Diets - ZOO.se finns i kategorin 5. Purina Pro Plan Veterinary Diets är ett av våra märken som säljs direkt av ZOO.se.

Läs mer…

Kategori: 5