Purenatural

Purenatural Dog Adult Sensitive Duck (2 kg)

279 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Purenatural Dog Adult Sensitive Duck

Detta är en ny uppdaterad version av Purenatural Dog Adult Sensitive Duck. Påsen har fått en ny snygg design och små förändringar har gjorts i receptet. Bl.a. så har man valt att ta bort majsgluten ur receptet, och öringen som var med i den gamla versionen har ersatts av mer lax. Foderkulorna har samma storlek men ser lite annorlunda ut i färg och form.

Purenatural Dog Adult Sensitive Duck är ett lättsmält och högkvalitativt torrfoder, särskilt framtaget för vuxna hundar med känslig mage. Det är ett hypoallergent foder med härlig smak, baserat på anka, vitt ris och lax! Det passar för vuxna hundar av de flesta raser.

Purenatural Dog Adult Sensitive Duck har ett högt innehåll av kött, vilket bidrar till ett foder anpassat för våra köttätande vänner. Den höga kötthalten gör att fodret har ett optimalt innehåll av fett och protein. Fodret är även lättsmält vilket gör det lättare för hunden att tillgodogöra sig näringsämnen.

Purenaturals foder innehåller naturliga ingredienser och tillgodoser din hunds behov av vitaminer och mineraler. Fodren är fria från artificiella smakämnen och från vete. Detta bidrar till att fodret är skonsamt mot hundens matsmältningssystem och motverkar foderallergier som kan uppstå vid överkänslighet mot vete.

Purenatural Dog Adult Sensitive Duck (2 kg) finns i kategorin Animals & Pet Supplies - Pet Supplies - Dog Supplies - Dog Food - Non-prescription Dog Food. Purenatural är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…