Purenatural

Purenatural Dog Adult Grain Free Pork (2 kg)

279 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Purenatural Dog Adult Grain Free Pork

Detta är en uppdaterad version av den klassiska Purenatural Dog Adult Grain Free Pork. Fodret passar för vuxna aktiva hundar tack vare det höga näringsinnehållet. I detta foder finner du gris som enda animaliska proteinkälla, och det är ett spannmålsfritt foder. Fodret kan passa utmärkt för känsliga magar, eller hundar med olika typer av allergier eller överkänsligheter.

Jämfört med den gamla versionen så har detta fodret ett lite uppdaterat recept, t.ex. så har sötpotatisen bytts ut mot vanlig potatis. Foderkulorna har ungefär samma storlek men en lite annorlunda färg och form. Fördelarna med fodret kvarstår!

Purenatural Dog Adult Grain Free Pork är idealisk till aktiva vuxna hundar som behöver mer energi i sin foderstat. Fodret tar hänsyn till de näringsmässiga kraven den aktiva hunden behöver och receptet innehåller endast en animalisk proteinkälla vilket passar bra till känsliga hundar. Dessutom är fodret helt fritt från onödiga tillsatser såsom konserveringsmedel eller artificiella smak- och färgämnen.

Fördelar:


Hög kötthalt
Hög halt av färskt kött
Endast en källa till animaliskt protein - gris: högkvalitativt, mycket lättsmält och rikt på aminosyror
Hypoallergena råvaror
Alla vitaminer och mineraler din hund behöver
Betmassa, MOS och FOS för mag- och tarmhälsan
Omega-fettsyror från alger och linfrö främjar huden och pälsen samt hjärnans funktion
Grönsaksbaserade kolhydratkällor som säkerställer en jämn och långsam upptagning av energi
Rik på vitaminer och mineraler, inklusive C-vitamin och äpple som innehåller B-vitamin

Purenatural Dog Adult Grain Free Pork (2 kg) finns i kategorin Hund - Hundmat - Torrfoder. Purenatural är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…