Purenatural

Purenatural Dog Adult Grain Free Duck (12 kg)

899 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Purenatural Dog Adult Grain Free Duck

Här har vi en ny uppdaterad version av Purenatural Dog Adult Grain Free Duck. Förutom att påsen har fått en ny snygg design så har några förändringar gjorts i receptet. T.ex. så har sötpotatisen bytts ut mot vanlig potatis. Foderkulorna är lika stora som förut, men de har en lite annan form och färg. Fördelarna med fodret kvarstår, och det rekommenderas fortfarande till vuxna hundar i alla raser och storlekar.

Purenatural Dog Adult Grain Free Duck är ett spannmålsfritt torrfoder av hög kvalitet, baserat på anka! Fodret är hypoallergent och har anka som enda proteinkälla, vilket lämpar sig utmärkt för hundar med allergier eller överkänsligheter. Anka bidrar också till en härlig smak som de flesta hundar älskar!

Detta fodret är lättsmält och smakrikt, och det stöttar många viktiga funktioner såsom hundens munhälsa, matsmältning, hud och päls. Fodret är fritt från spannmål och konstgjorda färgämnen och konserveringmedel.

Anka innehåller bland annat järn, selen, zink och B-vitamin som alla hjälper din hund till ett friskt och aktivt liv!

Purenatural Dog Adult Grain Free Duck (12 kg) finns i kategorin Hund - Hundmat - Torrfoder. Purenatural är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…