Pro Dog

Pro Dog Control Reaction Anitdragsele Svart (M)

249 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Pro Dog Control Reaction Anitdragsele Svart

Den här antidragselen passar för hundar som har en tendens att dra och rycka för mycket i kopplet. Selen bör användas som ett komplement till koppelträning. Har du problem med att din hund drar för mycket i kopplet - konsultera med en expert för att få tips på övningar.

Pro Dog Control Reaction Anitdragsele är designad för att på ett mjukt men effektivt sätt få hunden att sluta dra i kopplet. Selen har mjuk vaddering och fungerar som så att den låter dig få kontroll framifrån.

I paketet medföljer instruktioner, både gällande användning samt hur selen ska sitta för bästa effekt. Pro Dog Control Reaction Anitdragsele finns i flera storlekar - kika på storleksguiden och mät din hund noga för att hitta rätt storlek.

Användning:

När du märker att din hund börjar rycka i kopplet så stannar du och använder den främre kontrollen för att få hunden att lugnt komma tillbaka till din sida. När spänningen i kopplet avtar så börjar ni gå igen, och kom ihåg att samtidigt belöna hunden!

Pro Dog Control Reaction Anitdragsele Svart (M) finns i kategorin Hund - Hundpromenad - Hundselar. Pro Dog är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…