Planet Pet Society

Planet Pet Society Dog Senior Second Chance Chicken (10 kg)

459 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Planet Pet Society Dog Senior Second Chance Chicken

Detta härliga torrfoder är särskilt anpassat för att passa äldre hundar, över ca 7 års ålder. Fodret passar för seniorhundar av alla raser!
Äldre hundar brukar vara lugnare än yngre, och göra av med mindre energi per dag. Det kan därför vara en god idé att servera ett seniorfoder med lite lägre fett- och energihalt, för att minska risken för onödig viktuppgång!

Planet Pet Society Dog Senior Second Chance Chicken kan vara ett bra val för just din senior - av flera olika anledningar:


Särskilt anpassat seniorfoder
Passar alla raser
Ett bra klimatval
Låg fetthalt hjälper hunden hålla vikten på äldre dagar
Hjälper matsmältningen
Främjar frisk hud och glansig päls
Främjar starkt skelett och friska leder
Främjar friska tänder


Vad är det som gör detta foder till ett bra miljöval, och vad menas med Second Chance Chicken?

Jo, det är faktiskt så att i livsmedelindustrin, alltså när man tillverkar eller packar mat till människor, så blir det en hel del restprodukter över. Många av dessa går utmärkt att använda, men de kastas ändå. Några exempel är organ från kyckling och fibrer från äpplen. Planet Pet Society tar vara på dessa ingredienser och skapar läcker hund- och kattmat av dem istället!

Planet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!

Planet Pet Society Dog Senior Second Chance Chicken (10 kg) finns i kategorin Animals & Pet Supplies - Pet Supplies - Dog Supplies - Dog Food. Planet Pet Society är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…