Planet Pet Society

Planet Pet Society Dog Adult Medium Second Chance Chicken (10 kg)

459 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Planet Pet Society Dog Adult Medium Second Chance Chicken

Detta välsmakande och klimatsmarta torrfoder är ett komplett helfoder som är anpassat för vuxna hundar av medelstora raser. När din hund börjar närma sig 7-8 år så är det dags att byta till ett seniorfoder!

Planet Pet Society Dog Adult Medium Second Chance Chicken har läcker smak av kyckling, och det finns en rad goda anledningar till att välja detta foder:


Klimatsmart foder - läs mera nedan
Bra för matsmältningen och immunförsvaret
Främjar frisk hud och glansig päls
Stöttar lederna och skelettet
Främjar friska, starka tänder
Främjar starka muskler


Vad är det som gör detta fodret klimatsmart, och varför är det döpt till Second Chance Chicken?

Planet Pet Society värnar om vår miljö, och faktum är att kycklingen i detta fodret har fått en andra chans att göra nytta här i världen!

När mat till oss människor tillverkas så sorterar man bort massor av användbara ingredienser, såsom t.ex. näringsrika organ. När man tillverkar äppeljuice så sorterar man bort nyttiga äppelfibrer. Planet Pet Society tar vara på dessa ingredienser och använder dem i sina foder, så att de slipper kastas!
Man ser helt enkelt till att återanvända ingredienser för att skapa gott och nyttigt foder till hundar och katter - detta kallas up-cycling!

Planet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!

Planet Pet Society Dog Adult Medium Second Chance Chicken (10 kg) finns i kategorin Hund - Hundmat - Torrfoder. Planet Pet Society är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…