Planet Pet Society

Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving Seasonals (10 kg)

499 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving Seasonals

Här har vi ett lite speciellt foder! Det är ett välsmakande torrfoder som är ett komplett helfoder - för vuxna hundar av alla raser.

Planet Pet Society räddar råvaror som annars skulle ha kastats, när man tillverkar mat till oss människor. T.ex. tar de vara på organ och liknande från kyckling, fibrer från äpplen och en massa andra nyttigheter som annars hade gått till spillo! Det kallar vi klimatsmart!

Det som utmärker detta foder är att man valt att använda säsongens råvaror - det vill säga att det som fanns tillgängligt när det var dags för en viss batch av fodret att tillverkas, hamnar i fodret. Innehållet i foderpåsarna kan således variera, och har du en hund med känslig mage så kan det vara klokt att välja ett annat foder.

Förutom att detta är ett bra miljöval så finns det såklart andra bra anledningar att välja detta foder!


Främjar starka muskler
Främjar skelettets, ledernas och tändernas kvalitet
Bra för hud och päls


Planet Pet Society satsar på lokala råvaror, solenergi och förpackningar som går att återvinna. De donerar också 1% av den totala försäljningen till organisationer som hjälper vår planet!

Planet Pet Society Dog Adult CO2 Saving Seasonals (10 kg) finns i kategorin Hund - Hundmat - Torrfoder. Planet Pet Society är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…