Pala Petfoods

Pala Tuggben Ost (L)

199 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Pala Tuggben Ost

Det här är ett långvarigt hundtugg som består av ost – helt utan tillsatser och konserveringsämnen. Trots att benet består av ost så är det hårt och hjälper till att hålla tänderna rena. Osten är laktosreducerad och pressad och torkad i minst tre månader.  

Det här är ett mumsigt tugg som kan sysselsätta hunden i timmar! Det kladdar inte och lämnar ingen dålig lukt. Passar perfekt till både valpar och vuxna hundar! 

Pala Tuggben Ost i korthet: 


Långvarigt tugg 
Fritt från tillsatser och konserveringsmedel 
Lämnar ingen dålig lukt
Kladdar inte
Passar hundar av alla storlekar och åldrar 


Pala Tuggben Ost finns i tre olika storlekar:


S: 45 g
M: 100 g
L: 140 g 


Det smaskiga tuggbenet av ost håller sig naturligt fräsch i upp till 3 år! Förvaras torrt och svalt.  

Att tugga på tuggben är bra för tänderna och tandköttet samtidigt som det ger din hund en lugn stund av sysselsättning. Tänk på att hålla din hund under uppsikt när den tuggar på tuggben, och se till att den alltid har fri tillgång till vatten!

Din vän bör ha en balanserad kost där godis enbart utgör en liten del av dess dagliga intag. Även om din bästa vän är en gottegris är det ditt jobb att se till att den håller sig hälsosam. Nosa reda på rekommendationer på baksidan av förpackningarna och kom ihåg att hundens storlek påverkar intaget.

Pala Tuggben Ost (L) finns i kategorin Hund - Hundgodis - Torkat Hundgodis. Pala Petfoods är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…