Nutrima

Nutrima Dog Adult Skin+ (2 kg)

299 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Nutrima Dog Adult Skin+

Detta är ett torrfoder för vuxna hundar, som med sina hypoallergena ingredienser hjälper till att främja hud och päls. Fodret passar utmärkt för känsliga hundar med tendens till torr och kliande hud.

Detta är en ny och uppdaterad version av fodret som tidigare hette Nutrima Dog Health Skin+. Här kan du läsa om ändringarna i receptet:


Hirs har bytts ut mot råris
Forell har bytts ut mot lax
Kokosolja har bytts ut mot solrosolja
Man har adderat olivolja till receptet
När du byter från den gamla versionen till denna nya så rekommenderar vi att du gör det gradvis, som ett foderbyte. Du kan läsa mer om foderbyte här.


Nutrima Dog Adult Skin+ är ett högkvalitativt foder för vuxna hundar med känslig hud och päls. 

Detta är ett hypoallergent och glutenfritt foder, gjort på ett low grain-recept och berikat med lugnande ingredienser och oljor som bidrar till en vacker päls.

Fodret har en hög energinivå som främjar en optimal muskelmassa och kroppskondition för raser med stor muskelmassa. Fodret innehåller kamomill som kan hjälpa till att lugna och vårda kliande hud.

Lax är en högkvalitativ proteinkälla som är naturligt rik på Omega-fettsyror som hjälper till att förbättra pälsens naturliga lyster. Tångolja, som är en källa till jod, bidrar till en vacker päls och hälsosam hud.

Fodret innehåller inget tillsatt vete, majs eller soja. Det är även fritt från nötkött, kyckling och fläskkött som är vanliga proteiner att visa överkänslighet mot. Istället innehåller Nutrima Dog Adult Skin+ hypoallergiska proteinkällor såsom anka och lax, och milda kolhydrater som potatis och råris.

Fodret är rikt på antioxidanter och vitaminer. L-karnitin hjälper till att omvandla överflödigt kroppsfett till energi, till stöd för utveckling av ren muskelmassa.


Högkvalitativt foder med lax och anka
För en optimal muskelmassa och kroppskondition
Innehåller kamomill som lugnar kliande hud
Omega-fettsyror främjar hud och päls
Hypoallergent recept
Fritt från soja, majs, vete, artificiella konserveringsmedel och GMO

Nutrima Dog Adult Skin+ (2 kg) finns i kategorin Hund - Hundmat - Torrfoder. Nutrima är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…