Hurtta

Hurtta Mudventure ECO Regnjacka Hund Svart (30)

759 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Hurtta Mudventure ECO Regnjacka Svart

Hurtta Mudventure ECO Regnjacka är en snygg och praktisk regnjacka som finns i flera storlekar för att passa hundar av de flesta raser och storlekar. Hundjackan är vattentät med tejpade sömmar, och den har inget foder. Jackan är lätt att justera till rätt passform, för att passa olika typer av hundar.

Hurtta Mudventure ECO Regnjacka är som en skaljacka för hundar - den är vattentät med tejpade sömmar och tål en massa regn och rusk, men den har inget foder. Detta gör att den passar utmärkt i sommarregnet. När det blivit lite kallare så fungerar jackan utmärkt att ha en hundtröja under.

Regnjackan har en hög krage med dragsko. Detta gör att du kan ställa in hur hög kragen ska vara, och även se till att den dras åt och sitter stadigt bakom hundens öron. På så sätt slipper hunden regnvatten som rinner nedför halsen och nacken!

Detta hundtäcke är lätt att justera till rätt passform, det är nämligen så att förutom att dragen har en dragsko upptill, så sitter det även en dragsko nedtill på kragen. Utöver det så sitter ett brett och bekvämt band runt bröstet, och även rygglängden går faktiskt att justera med en dragsko. Praktiskt!
Kring bakbenen sitter band som håller jackan på plats när hunden springer och hoppar.
Kopplet kan enkelt ledas igenom öppningen uppe på jackan. När detta inte behövs så går öppningen enkelt att stänga.

Hurtta Mudventure ECO Regnjacka är ett bra val för miljömedvetna hundägare - den är nämligen tillverkad med återvunna material. Impregneringen är fri från fluorkarbon, och tyget har Öko-Texstandard 100.

Regntäcket är utrustat med reflexdetaljer för ökad synlighet i mörkret, men vi rekommenderar ändå att du kompletterar med reflexer eller hundlampa!

Denna hundjacka tillverkas i många storlekar - kika på storleksguiden och mät din hund innan du beställer.

Tvättråd:


30 grader skontvätt i tvättmaskin
Torktumla inte
Använd inte sköljmedel


Korta fakta om Hurtta Mudventure ECO Regnjacka Svart:


Bekväm för hunden
Lättviktsjacka, som en skaljacka för hundar
Vattentät med tejpade sömmar och ?10000 mm vattenpelare
Hög krage som går att dra åt med dragsko
Tunn och ofodrad, passar för varmt väder
I kallare väder - komplettera med en hundtröja under
Justerbar i nacken, runt halsen, runt bröstet samt rygglängden
Reflexdetaljer för ökad synlighet i mörkret
80-100% av materialet är återvunnet

Hurtta Mudventure ECO Regnjacka Hund Svart (30) finns i kategorin Hund - Hundkläder - Regnjackor Hund. Hurtta är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…