Hill's Prescription Diet

Hill's Prescription Diet Feline Metabolic Weight Loss & Maintenance Chicken (8 kg)

1 029 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Hill's Prescription Diet Feline Metabolic Weight Loss & Maintenance Chicken

Hill's Prescription Diet Feline Metabolic Weight Loss & Maintenance Chicken är ett veterinärfoder för katter som lider av övervikt eller fetma. Fodret verkar tillsammans med kroppens egen energiomsättning och stöttar den naturliga fettförbränningen.

Fodret innehåller fibrer som ger en bra mättnadskänsla mellan måltiderna.

Hill's Prescription Diet Feline Metabolic Weight Loss & Maintenance Chicken hjälper katten att gå ned i vikt på ett naturligt och hälsosamt sätt, samtidigt som det ger energi som katten behöver för att orka röra på dig. Motion är ju givetvis en mycket viktig del i viktnedgång!

Fodret innehåller L-karnitin som stöttar kroppens fettförbränning.

Övervikt kan leda till en rad olika sjukdomar och besvär, så det är viktigt att få bukt med. Dock är det viktigt att katten inte går ned i vikt för snabbt, då detta kan skada viktiga organ. Följ därför din veterinärs rekommendation gällande fodergivan.

Tänk på att du bara ska ge ditt djur veterinärfoder enligt din veterinärs ordination.
Genom att köpa det här fodret så bekräftar du följande:


Mitt djur är undersökt av veterinär som ställt en diagnos och rekommenderat det här fodret.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så rekommenderas jag att söka veterinärrådgivning minst var 6:e månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så ska jag direkt söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Hill's Prescription Diet Feline Metabolic Weight Loss & Maintenance Chicken (8 kg) finns i kategorin Veterinär - Veterinärfoder till katt - Övervikt. Hill's Prescription Diet är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…