Hill's Prescription Diet

Hill's Prescription Diet Feline c/d Urinary Care Multicare Stress Chicken (3 kg)

559 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Hill's Prescription Diet Feline c/d Urinary Care Multicare Stress Chicken

Detta veterinärfoder är särskilt utformat för katter som har problem med urinvägarna. Fodret arbetar för att skapa en hälsosam miljö i urinblåsan. Det jobbar för att lösa upp urinstenar samt minska risken för nya. Det innehåller även ingredienser som minskar stress, då stress är en riskfaktor för att utveckla problem med urinvägarna.

Hill's Prescription Diet Feline c/d Urinary Care Multicare Stress Chicken är sammansatt för att lösa upp struvitstenar, och det kan även minska risken för att nya struvitstenar och kalciumoxalatstenar bildas.

Fodret innehåller kontrollerade nivåer av kalcium och natrium, och man har valt att tillsätta kaliumcitrat.

Fodret främjar ett hälsosamt pH-värde i urinen, där urinkristaller inte trivs.

Hill's Prescription Diet Feline c/d Urinary Care Multicare Stress Chicken innehåller L-tryptofan samt hydroliserat mjölkprotein för att kontrollera stress.

Tänk på att du bara ska ge ditt djur veterinärfoder enligt din veterinärs ordination.
Genom att köpa det här fodret så bekräftar du följande:


Mitt djur är undersökt av veterinär som ställt en diagnos och rekommenderat det här fodret.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så rekommenderas jag att söka veterinärrådgivning minst var 6:e månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så ska jag direkt söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Hill's Prescription Diet Feline c/d Urinary Care Multicare Stress Chicken (3 kg) finns i kategorin Veterinär - Veterinärfoder till katt - Urinvägsinfektion. Hill's Prescription Diet är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…