Hill's Prescription Diet

Hill's Prescription Diet Canine k/d Kidney Care Original (12 kg)

1 099 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Hill's Prescription Diet Canine k/d Kidney Care Original

Hill's Prescription Diet Canine k/d Kidney Care Original är ett veterinärfoder utformat för hundar som lider av njursjukdom. Det är kliniskt bevisat att förbättra livskvaliteten och förlänga livet för hundar med njursjukdom. Fodrets innehåll av fosfor och natrium är begränsat för att stödja njur- och hjärtfunktionen, och den anpassade aminosyresammansättningen bidrar till att stödja återuppbyggnaden av hundens muskelmassa.

Detta specialfoder har begränsat innehåll av fosfor och natrium, vilket minskar belastningen på njurarna. Aminosyresammansättningen är optimerad för att främja tillväxten av muskelmassa, detta eftersom njursjukdom ofta påverkar musklerna. Utöver detta är fodret även mycket aptitligt.

Detta näringsmässigt balanserade specialfoder är skapat med omsorg för att ge hundar med njursjukdom den bästa möjliga näringen.

Hill's Prescription Diet Canine k/d Kidney Care Original lindrar symptom på njursvikt och fördröjer även dess utveckling.

Tänk på att du bara ska ge ditt djur veterinärfoder enligt din veterinärs ordination.
Genom att köpa det här fodret så bekräftar du följande:


Mitt djur är undersökt av veterinär som ställt en diagnos och rekommenderat det här fodret.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så rekommenderas jag att söka veterinärrådgivning minst var 6:e månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så ska jag direkt söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Hill's Prescription Diet Canine k/d Kidney Care Original (12 kg) finns i kategorin Veterinär - Veterinärfoder till hund - Njursjukdom. Hill's Prescription Diet är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…