Hill's Prescription Diet

Hill's Prescription Diet Canine i/d Digestive Care Sensitive Egg & Rice (4 kg)

609 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Hill's Prescription Diet Canine i/d Digestive Care Sensitive Egg & Rice

Särskilt utvecklat för hundar med känslig mage och foderallergier är Hill's Prescription Diet Canine i/d Digestive Care Sensitive Egg & Rice, ett veterinärfoder som baseras på de skonsamma ingredienserna ägg och ris. Dessa är lättsmälta och väl tolererade av de flesta hundar.

Fodret är skapat för att hjälpa hundar med matsmältningsproblem och allergier. Det är en lättsam och god lösning för att minska risken för foderallergier och förbättra tarmfunktionen hos din fyrbenta vän.

För att locka hunden till att äta, är fodret extra smakrikt och utformat för att ersätta de nödvändiga näringsämnena som kan gå förlorade vid matsmältningsbesvär, såsom diarré.

Hill's Prescription Diet Canine i/d Digestive Care Sensitive Egg & Rice är berikat med prebiotika. Dessa främjar en hälsosam tarmflora och stödjer hundens matsmältningshälsa på bästa sätt.

Tänk på att du bara ska ge ditt djur veterinärfoder enligt din veterinärs ordination.
Genom att köpa det här fodret så bekräftar du följande:


Mitt djur är undersökt av veterinär som ställt en diagnos och rekommenderat det här fodret.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så rekommenderas jag att söka veterinärrådgivning minst var 6:e månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så ska jag direkt söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Hill's Prescription Diet Canine i/d Digestive Care Sensitive Egg & Rice (4 kg) finns i kategorin Veterinär - Veterinärfoder till hund - Magtarmssjukdom. Hill's Prescription Diet är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…