Hill's Prescription Diet

Hill's Prescription Diet Canine i/d Digestive Care Low Fat Stew with Chicken & Vegetables 354 g

61,90 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Hill's Prescription Diet Canine i/d Digestive Care Low Fat Stew with Chicken & Vegetables 354 g

Det här veterinärfodret är skapat som våtfoder bestående av saftiga bitar i sås med kyckling och grönsaker. Fodret är anpassat för hundar som har problem med magen, matsmältningen och tarmen. Det kan även passa hundar med exokrin pankreasinsufficiens

Fodret är särskilt fördelaktigt för hundar som behöver hantera viktproblem, tack vare dess låga fetthalt.

Hill's Prescription Diet Canine i/d Digestive Care Low Fat Stew with Chicken & Vegetables innehåller den unika prebiotika-blandningen ActivBiome+ och är väldigt lättsmält.

Detta läckra våtfoder innehåller en högre mängd mängd natrium och kalium än andra foder. Natrium och kalium är två av de mest betydelsefulla elektrolyterna och spelar centrala roller i regleringen av vätskebalans, nervimpulser och muskelkontraktioner.

Fodret innehåller även en kombination av antioxidanter för att stärka immunförsvaret och Omega-fettsyror för att främja en hälsosam hud och päls. En väl avvägd lösning för hundar med specifika matsmältningsbehov.

Hill's Prescription Diet Canine i/d Digestive Care Low Fat Stew with Chicken & Vegetables kan serveras som ett helfoder eller som komplement till ett motsvarande torrfoder.

Tänk på att du bara ska ge ditt djur veterinärfoder enligt din veterinärs ordination.
Genom att köpa det här fodret så bekräftar du följande:


Mitt djur är undersökt av veterinär som ställt en diagnos och rekommenderat det här fodret.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så rekommenderas jag att söka veterinärrådgivning minst var 6:e månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så ska jag direkt söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Hill's Prescription Diet Canine i/d Digestive Care Low Fat Stew with Chicken & Vegetables 354 g finns i kategorin Veterinär - Veterinärfoder till hund - Magtarmssjukdom. Hill's Prescription Diet är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…