Hill's Prescription Diet

Hill's Prescription Diet Canine i/d Digestive Care Chicken (1,5 kg)

269 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Hill's Prescription Diet Canine i/d Digestive Care Chicken

Detta specialframtagna veterinärfoder är skapat med omtanke för hundar som upplever tillfälliga eller långvariga matsmältningsbesvär. Fodret är skonsamt för magen och innehåller en balanserad mix av prebiotika för att stödja en frisk tarmfunktion.

Den lockande kycklingsmaken i detta torrfoder kompletteras med elektrolyter och B-vitaminer. Dessa näringsämnen ersätter dem som hunden kan förlora vid exempelvis diarré.

Hill's Prescription Diet Canine i/d Digestive Care Chicken innehåller ActivBiome+, en unik mix utav fibrer och prebiotika särskilt utformad för att lindra matsmältningsbesvär.

Fodret är dessutom berikat med Omega-fettsyror och antioxidanter, vilket gynnar ett starkt immunförsvar.

Tänk på att du bara ska ge ditt djur veterinärfoder enligt din veterinärs ordination.
Genom att köpa det här fodret så bekräftar du följande:


Mitt djur är undersökt av veterinär som ställt en diagnos och rekommenderat det här fodret.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så rekommenderas jag att söka veterinärrådgivning minst var 6:e månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så ska jag direkt söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Hill's Prescription Diet Canine i/d Digestive Care Chicken (1,5 kg) finns i kategorin Veterinär - Veterinärfoder till hund - Magtarmssjukdom. Hill's Prescription Diet är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…