Feel Active

Feel Active Step-in Vest Hundsele Röd (XXS)

179 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Feel Active Step-in Vest Hundsele Röd

Den här röda, snygga och mycket bekväma hundselen är anpassad för små hundar och valpar som inte drar så mycket i kopplet. Selen har en praktisk design där hunden kliver i selen istället för att den dras över huvudet. Vissa hundar tycker att det är obehagligt att få saker dragna över huvudet, och då passar en sådan här sele utmärkt!

Feel Active Step-in Vest Hundsele har en fin röd färg och reflexer som ökar synligheten i mörkret. Kopplet fästs i två robusta ringar som i sin tur sitter fast i korslagda band. Detta är ett ergonomiskt val - det minskar trycket på hundens hals.

Feel Active Step-in Vest Hundsele finns i flera storlekar som alla är anpassade för små hundar. Kika på storleksguiden för att hitta rätt storlek till just din lilla hund eller valp.

Hundselen är mycket lätt att klä på då den träs på över benen och sedan knäpps uppe på ryggen med kardborreband. Kardborrarna gör att selen lätt kan justeras till exakt rätt passform.

På insidan sitter ett bekvämt nättyg som skapar en luftig och bekväm känsla!

Tvättråd:


Endast handtvätt
Använd milt flytande tvättmedel avsett för handtvätt

Feel Active Step-in Vest Hundsele Röd (XXS) finns i kategorin Hund - Hundpromenad - Hundselar. Feel Active är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…