Brit Veterinary Diet

Brit Veterinary Diets Dog Grain Free Gastrointestinal Low fat Herring & Pea (400 g)

84,90 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Brit Veterinary Diets Dog Grain Free Gastrointestinal Low fat Herring & Pea

Detta spannmålsfria veterinärfoder är till för hundar som lider av kroniska eller tillfälliga magproblem och tarmproblem. Det kan också passa för hundar som har t.ex. proteinförlorande enteropatier, pankreatit eller exokrin pankreasinsufficiens.

Fodret är spannmålsfritt och lättsmält och baserat på ärtor och sill. Det har en låg fetthalt vilket passar bra för hundar som har problem med att bryta ned fett, men givetvis också hundar som har lätt att gå upp för mycket i vikt.

Brit Veterinary Diets Dog Grain Free Gastrointestinal Low fat Herring & Pea är fritt från spannmål och kyckling, vilket minskar risken för allergiska reaktioner.

En bra blandning av lösliga och olösliga fibrer hjälper matsmältningen och tarmfloran.

Probiotika och prebiotika stöttar magen och tarmen och hjälper till att stötta immunförsvaret.

Tänk på att du bara ska ge ditt djur veterinärfoder enligt din veterinärs ordination.
Genom att köpa det här fodret så bekräftar du följande:


Mitt djur är undersökt av veterinär som ställt en diagnos och rekommenderat det här fodret.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så rekommenderas jag att söka veterinärrådgivning minst var 6:e månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så ska jag direkt söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Brit Veterinary Diets Dog Grain Free Gastrointestinal Low fat Herring & Pea (400 g) finns i kategorin Veterinär - Veterinärfoder till hund - Magtarmssjukdom. Brit Veterinary Diet är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…