Brit Veterinary Diet

Brit Veterinary Care Dog Grain Free Sterilised Salmon & Pea (2 kg)

249 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Brit Veterinary Care Dog Grain Free Sterilised Salmon & Pea

Detta veterinärfoder är särskilt framtaget för att passa steriliserade hundar. Det är ett spannmålsfritt och smakligt torrfoder med många fördelar för steriliserade/kastrerade hundar.


En kastrerad hund har ofta lättare att gå upp i vikt än en okastrerad - fodret främjar därför en hälsosam vikt. Det innehåller lättsmält laxprotein och har en kontrollerad fetthalt i kombination med aminosyran L-karnitin som stimulerar fettförbränningen.
Fodret arbetar för att främja friska och starka leder med en kraftfull kombination av MSM, kondroitin, glukosamin, Boswellia Serrata och grönläppad mussla
Brit Veterinary Care Dog Grain Free Sterilised Salmon & Pea kan även passa för äldre hundar. Det innehåller kokosolja som stöttar de neurologiska och kognitiva funktionerna hos den äldre hunden.
Fodret stöttar huden och pälsen, och bidrar till frisk hud och en glänsande päls med sitt innehåll av Omega-3
Urinvägsproblem är något som kan drabba bl.a. kastrerade eller äldre hundar - fodret arbetar för friska urinvägar med hjälp av tranbär, nässla och spåtistel


Brit Veterinary Care Dog Grain Free Sterilised Salmon & Pea är fritt från spannmål och kyckling - perfekt för hundar som är allergiska emot detta.

Tänk på att du bara ska ge ditt djur veterinärfoder enligt din veterinärs ordination.
Genom att köpa det här fodret så bekräftar du följande:


Mitt djur är undersökt av veterinär som ställt en diagnos och rekommenderat det här fodret.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så rekommenderas jag att söka veterinärrådgivning minst var 6:e månad.
Jag har förstått att så länge mitt djur äter det här fodret så ska jag direkt söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Brit Veterinary Care Dog Grain Free Sterilised Salmon & Pea (2 kg) finns i kategorin Veterinär - Veterinärfoder till hund. Brit Veterinary Diet är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…