Brit Care

Brit Care Dog Adult Sensitive Grain Free Venison (12 kg)

949 kr
I lager    Sponsrad länk för Arken Zoo

Brit Care Dog Adult Sensitive Grain Free Venison

Här har vi ett spannmålsfritt torrfoder som är särskilt framtaget med den känsliga hunden i åtanke. Fodret är ett monoproteinfoder vilket innebär att det bara innehåller en animalisk proteinkälla. Proteinet kommer i detta fallet ifrån hjort - ett läckert kött som det är mycket ovanligt att hundar är allergiska emot.

Har du en känslig hund så tror vi att detta foder skulle kunna passa perfekt! Många hundfoder innehåller kycklingfett, något som många kyckling-allergiska hundar faktiskt tål. Detta för att det de reagerar på är just proteinet och inte fettet. Men detta fodret är fritt även ifrån kycklingfett - istället har man tillsatt kokosolja och laxolja som är rikt på nyttiga fettsyror.

Brit Care Dog Adult Sensitive Grain Free Venison innehåller även växten hjärtstilla som är bra för hjärtat, och havtorn som har antiinflammatoriska egenskaper.

Detta foder passar för vuxna hundar av alla raser, och kan självklart fungera utmärkt även om din hund inte är känslig!

Brit Care Dog Adult Sensitive Grain Free Venison (12 kg) finns i kategorin Animals & Pet Supplies - Pet Supplies - Dog Supplies - Dog Food - Non-prescription Dog Food. Brit Care är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…