Back on Track

Back on Track Buddy Långt Hundtäcke Svart (44 cm)

649 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Arken Zoo

Back on Track Buddy Långt Hundtäcke Svart

Det här är ett vattenavvisande hundtäcke särskilt utformat för hundar med lång rygg och korta ben. Täcket passar perfekt för små hundraser såsom tax, drever och basset.  

Hundtäcket har en vatten- och vindavvisande yta och ett innerfoder med Welltex® teknologi. Materialet hjälper till att öka hundens blodcirkulation, vilket kan hjälpa till att lindra stela muskler och leder. Täcket gör så att hunden håller sig varm och torr i regn och rusk. 

Kragen har ett mjukt fleecetyg med Welltex® och vid kragen finns en öppning där kopplet kan fästas i hundens halsband. För att hålla täcket stadigt på plats finns det elastiska snören som kan träs runt hundens bakbenen. 

Det finns en elastisk dragsko bak på täcket så att längden kan anpassas efter just din hund. Idealiskt om du har en hund vars rygglängd hamnar mellan två storlekar! 

Hundtäcket har reflexdetaljer som ökar hundens synlighet under mörka promenader. Täcket Buddy finns i flera olika storlekar, se efter i storleksguiden för att hitta rätt storlek till just din hund!

Back on Track Buddy Långt Hundtäcke Svart i korthet:


Hundtäcke för hundar med lång rygg och korta ben 
Vatten- och vindavvisande 
Värmande innerfoder med Welltex® teknologi 
Reflexdetaljer som syns från alla vinklar 
Öppning för halsband 

Back on Track Buddy Långt Hundtäcke Svart (44 cm) finns i kategorin Hund - Hundkläder - Hundtäcken. Back on Track är ett av våra märken som säljs direkt av Arken Zoo.

Läs mer…